Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/a/7/e/lisakall.se/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/a/7/e/lisakall.se/httpd.www/wordpress/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Sytt och Gjort! =) « Lisa´s blogg

Sytt och Gjort! =)

Jaa vad ska jag nu hitta på!

Mamma hängde med mig till Tygfabriken innan! Funderar kOjU på julklappar,.men ska testa några olika modeller först. Tyllkjol alltså, hittade många enkla sätt att göra dem. Testar den enklaste först!

image
Fick inspirationen från :  http://problemsolvinmom.blogspot.se/2008/10/fast-and-easy-tutu-tutorial.html

Första försöket gick ganska bra! Måste bara se hur den passar gumman med. Nästa modell ska jag använda symaskinen lite med! Ska nog även ha ett satinband upptill också.. ska bara köpa det!
image

det blev en hit! Fick lite besök så här på kvällen av boine och gunilla! Mys!

De kom med lite bröllopspaket, tack bohmans och lars å ann-britt!

image

image

Presenterna och en tröttis!

image


freeeeda!

Fredagen spenderade jag hemma hos Mamma! Sydde lite till! de här två mössorna plus ett par rödGröna byxor! Hade dock inte kort på dem.. får bli en annan dag! sen på kvällen va vi hos familjen Malmqvists! trevligt, henke och klara kikade på fotboll medans jag låtsades hänga på.. hihi, fattade inte ens att matchen va slut sen.. haha.. lyckades också göra Alfons Livrädd för mig.. (hrmm., kände mig verkligen bra på det där att ta hand om barn.. HUR ska DETTA gÅ?) Men då kom mamma klara och det blev lugnt! =)

 

Hos Malmqvists!

Edvin!

 

 

Plutten Alfons!

 

 

Sötis!

 

 

Pysslar lite! =)

 

 

Edvin och Han BÄSTA KOMPIS! (.jag är inte alls avundsjuk.) Kollar på lite madicken!!

 

 

baj Baj! 


mvc och kax

Igår va vi på Mvc igen, allt såg bra ut och jag var väl mest bara nervös och satt och frågade ut Sofia en MASSA om förlossningen! =) Känns bra när man har en barnmorska man verkligen kan prata med om allt! Sååå nöjd! =)
Sen efter det va jag och henke på Böfhouse och käkade lite sen skjutsade han ut mig till kax där jag mest inte gjorde något alls, tog det lugnt och sydde lite.

 

Idag fyller Richard år!!! HIpp HIpp HURRA!! GRATTIS!

 

 

 

 

På Böf… (mobilKameran)

 

Vi i härliga solen!  (mobil kameran)

 

Meee 

 

 

Sen hittade jag en fin bärfis.. (tror jag det är ser typ ut som en sådan fast fin.. *ler*)

 

Vi igen!

 

 

 Gjorde lite figurer som jag tänkte ha som mobil på barnvagnen.. 

 Fick dock bara plats typ två på vagnen.. hihi men måste fixa någon bra upphägning med sådan där trekanter..(vet itne vad de heter)

(mobilKarmeran)

 

 

 

Sydde de här mysbyxora med! Ååå denna helt själv! hihi,, så kul!

 

 

Så till Sofia, så här ser påslakanet ut som jag sydde.. sen syns inte dra-på lakanet och kuddfodralet så mycket, men nu har jag något som passar vår lilla vagn! =) Gjorde även, Svart o Vit prickit, Gul och vitprickit!

 

Mamma (och pappa) har ju fixat till min och filles gamla spjälsäng för att ha hemma hos dem när vi är på besök sen! Hon har sytt ett jätte fint överkast/filt till den! Såååå fint!

 

 

 

Dagens Gravido! =)

 

 

 

Nu ska jag fixa lite här, sen bär det av 500meter bort till Helena på lunch, känns rätt skönt att inte vara så långt bort från hemma, det kan ju hända något när som helst.. HJÄLP! hihi!! Men kuL! nu längtar jag som tusan (fast väldigt nervös just för förlossningen, men det ska jag väl klara!! Världens bästa lugna Henke har jag ju! LOVE LOVE!)

Bye bye! 

 

ps. Zara, klart jag ska försöka höra av mig!.. hihi…


lite helg.. Lördag

I lördags va vi ju i kax igen! =) jag sydde och henke hjälpte pappa! Lite bilder..

GoooooD hemmagjord pizza som mamma fixade till!

Pappsen!

Henke.. =)

Nu har gravvo fötterna börjat svullna.. Galet så de såg ut efter två dagar vid en symaskin! Scary!

Två par mysbyxor blev det bland annat!

Mamma håller på att göra tröjor till dem.. för svårt för mig!  Sen så gjorde vi lite påslakan och sådant med, Sydde några kuddar och ett täcke till barnvagnen! KUL!

Slut på Lördagen!

   •  
  • Arkiv

  • Bra sida som tipsar om olika android-appar!


     
  • Copyright © 1996-2011 Lisa´s blogg. All rights reserved.
    iDream theme by Templates Next | Powered by WordPress