Snacka att jag börjar bli en sådan Tjockis!!! men säg det itne till mig.. man vet aldrig, kan inte riktigt kontrollera mitt humör.. hihi! =) Bebisen håller mig vaken typ hela tiden, kvällarna är H*n vaken hela tiden och kickar och har sig.. Mycket sammandragningar så ska till läkarn på tisdag och kolla upp så den inte vill titta ut allt för tidigt..! Men det hoppas vi inte på! Lugna ner dig lilla skrutt! =)

 

 

JAG: Kanske känner du av förvärkarna mer regelbundet nu. Det är inget konstigt om du fortfarande inte har några förvärkar, alla upplever dom inte. Många kvinnor tycker att dom nu är stora och otympliga. En del får också väldigt ont av foglossning.
Bebisen: Barnet väger cirka 1,5 kg och mäter ungefär 40 cm. En del bebisar sparkar fortfarande vilt omkring sig och sparkarna kan både kännas obehagliga samt göra rejält ont. En del bebisar upplever nu platsbristen i livmodern mer påtaglig och lugnar ner sig.(inte denna skrutten) Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar lungorna, genom att ”andas” ner fostervatten i dem. Kanske kan du därför känna mer tydligt att barnet hickar, vilket är helt normalt. Barnet reagerar olika på olika musikstycken och instrument och det är viktigt att du pratar och sjunger med magen eftersom barnet rimligtvis kan känna igen sin mammas (och även pappas) röst.
hämtat från www.niomanader.se