Såå in i vecka 33, börjar bli riktigt tungt på jobbet, men jobbar 50% nu så det känns rätt ok ändå! Bebben (så svårt att inte ha något namn att säga låter så opersonligt) sparkar och rör sig hur mycket som helst. Blivit mycket svårare att sova, tusen gånger (jaa.. lite överdrivet.. ) går jag upp och kissar på natten osv.. men men, så länge man får lite sömn så! Hissen som gäller nu med.. fogarna börjar mjuka upp sig rätt bra med.. Så det är bra med hissen och flåset är väl itne heller så bra nu! Blir trött direkt man ska gå en längre sträcka..  Den stora magen gör så att mycket börjar bli lite bökigt, Alla mina converse (eller fejkconverse) kommer jag knappt ner till att kunna knyta.. HerreGud! haha..  Skönt att det snart är sommar så man kan gå i tofflor hela dagarna! hihi!

 

 

Barnet: Barnet ökar snabbt i vikt och väger drygt två kilo. Om det skulle födas nu behöver det lite andningshjälp, värme och hjälp med att få i sig mjölk under några veckors tid. Det finns inte längre så mycket utrymme för barnet att vända sig i livmodern, barnet ställer därför slutgiltigt in sig i förlossningsställning. Vanligast är att barnet vänder sig med huvudet neråt. Tre-fyra procent förblir kvar i sätesställning.

hämtat från: www.familjeliv.se