Nääää Nu längtar vi som tusan! Kan h#n inte vilja komma ut nu! fast nervös ändå! Men nu vill jag se lilla filuren som är där inne och busar med mig hela dagarna!! Fast, idag ska jag shoppa lite med mamma så vänta till kvällen.. hihi! Bild på feta magen kommer också senare ikväll!

uppdate….BILD…

v. 38

Kroppen: Nu närmar sig förlossningen med stormsteg. Se till att du vet var din partner befinner sig och att du lätt kan få kontakt.
När barnets huvud har ställt in sig brukar det bli lite lättare för den blivande mamman att andas och äta igen eftersom det blir lite mer plats upptill i magen. Allt fler känner förvärkar. Det som skiljer förvärkar från sammandragningar är att värkarna oftare gör ont. Först blir magen hård, precis som tidigare, men efteråt kan en molande känsla finnas kvar. Smärtan sitter långt ner i magen eller ländryggen och påminner om mensvärk. Långt ifrån alla får dock någon förvarning om att förlossningen är på gång. När du väntar ditt första barn är det vanligast att barnet kommer efter beräknat datum. (näää det behöver du inte göra kom nu! skiter i det där avtalet nu! hihii)Är du omföderska föder du statistiskt sett nästa barn två till tre dagar tidigare.

Barnet: Nu är barnet helt fullgånget och navelsträngen är cirka 50 cm lång.

hämtat från: www.familjeliv.se

Välkommen ut nu tycker jag!!!!

bye bye!